Hare Majesteit de Koningin brengt een bezoek aan de campus Kortrijk van Hogeschool VIVES. De Koningin zal er studenten van de opleiding verpleegkunde ontmoeten die op de intensieve zorg van verschillende ziekenhuizen werden ingeschakeld tijdens de coronacrisis. Hun ervaringen en de impact van COVID-19 op hun opleiding zullen aan bod komen tijdens het gesprek. De Koningin bezoekt ook twee simulatieruimtes waar studenten en zorgverleners hun vaardigheden in de praktijk leren omzetten: het ‘SIMlab’ , een kamer met robotpoppen, en de ‘Immersive Room’, een hoogtechnologische simulatieruimte waar levensechte situaties worden nagebootst.

Koningin Mathilde draagt vandaag een wijde linnen broek met plooien in een etnische print. De broek is van Natan Couture:

Ze draagt er een bordeaux top boven, dat is waarschijnlijk een donkerdere variant van onderstaande blouse van Natan:

Ze draagt er een donkerrode clutch bij, en oorbellen met een etnische print. Het is de eerste keer dat we Mathilde deze oorbellen zien dragen, maar toch denk ik dat deze al veel langer in haar juwelenkist terug te vinden zijn, aangezien we Mathilde al vele jaren geleden (ik dacht in 2013) een armband hebben zien dragen met dezelfde etnische print.

4 reacties

  1. Niet mijne meug.
    Oogt winters…

  2. Op de site van queen mathilde zag ik het in zijn geheel, en dan moet ik op mijn woorden terugkomen..
    Ziet er wel goed uit….en het lijkt of ze nieuwe oorbellen draagt…of ben ik mis?

    1. Ja en nee denk ik… ik heb het artikel aangepast, je kan daar nu lezen wat ik denk van de oorbellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..