Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen de Burgemeesters van alle Belgische steden en gemeenten voor een receptie. Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Astrid en Prins Lorenz wonen de receptie eveneens bij. De receptie vindt plaats in het Kasteel van Laken.

Koningin Mathilde heeft deze namiddag een andere jurk aangetrokken: ze koos voor een gele jurk met korte mouwen van Natan, met een minieme abstracte witte print vooraan. 

Ze droeg hierbij haar lange pareloorbellen, een ecru clutch en ecru pumps.

Mathilde droeg deze jurk al eerder op 18 juni 2015, op 12 november 2015 en op 12 juli 2016.

 

5 reacties

  1. Altijd een leuke jurk gevonden. Taille-plooien starten net iets lager, geen riempje door de bloemetjes en een mouwtje staat toch ook wel netter. Minpuntje is wel de stijve stof en de bolle naden die nu in de zon wel erg opvallen.

  2. Zo te zien het zonnetje in huis.

  3. Tussen al die grijze pakken valt Mathilde inderdaad wel op. Dat is ook de taktiek van de Queen. Altijd zorgen dat ze gezien wordt. En op staatsbanketten heeft de Queen het privlege van wit. Jammer dat er geen foto’s zijn van Prinses Astrid. Die burgemeesters lijken precies een bende kleuters die op schooluitstap zijn en dolenthousiast reageren… En allemaal willen ze op de selfie met de Koning.

  4. Zeer mooi
    Ik zag m pas in t juni overzicht dus even teruggebladerd
    Past inderdaad goed in dit gezelschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..