Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen dhr. Henry Kissinger, voormalig Staatssecretaris van de Verenigde Staten voor een diner. Dit in het kader van een sessie van het Brussels-Asia Society Dialogue met als thema Forging a Shared Future: Strategic Cooperation between Asia, Europe and the United States. Deze activiteit is de opvolging van het forum georganiseerd met de Asia Society in het Kasteel van Laken in juni 2016.

© Koninklijk Paleis

Dit is de enige foto die van deze onaangekondigde activiteit werd vrijgegeven. We herkennen hierop de witte jurk met korte mouwen van Natan, die Mathilde al eerder droeg op 12 mei 2016 en op 7 september 2016. De jurk is gemaakt van een witte stof met een doorschijnend patroon van kleine bloemetjes. Je ziet ook de typische Natan-plooien in de rok. 

Koningin Mathilde draagt hierbij volgens mij haar lange pareloorbellen, en een clutch van Armani Privé:

3 reacties

  1. Tsja, het is een wat kinderlijk jurkje in broderie anglaise stijl dat de reiniging niet zo heel goed doorstaat. Wel lekker luchtig. De koningin draagt dat tasje vaker maar heeft ze ook die rok? Dat kan ik me namelijk niet herinneren.

  2. Communie jurkje .Staat haar niet zo leuk .Kan ze ngo dragen op vakantie !

  3. Geen jurk om Kissinger te ontvangen.
    Dat had beter gekund.
    Tasje blijft super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..