Hare Majesteit de Koningin bezoekt de Biënnale van Venetië, één van de meest prestigieuze evenementen van hedendaagse kunst ter wereld. Zij bezoekt er het Belgisch Paviljoen en de 58ste Internationale tentoonstelling getiteld “May You Live in Interesting Times”. Het Belgisch Paviljoen ontvangt voor deze editie van de Biënnale een werk van het artiestenduo Harald Thys en Jos de Gruyter in een tentoonstelling “Mondo Cane” verzorgd door curator Anne-Claire Schmitz (La Loge, Brussel) in opdracht van de Franse Gemeenschap. Ons land wordt afwisselend vertegenwoordigd door de Vlaamse en de Franse gemeenschap.

Koningin Mathilde draagt vandaag een midi jurk van Natan (middelste jurk op onderstaande foto):

Ze droeg deze jurk al eerder op 14 juli 2018 en op een officiële foto, maar daar droeg ze de jurk voor ze die liet vermaken naar zijn huidige vorm (namelijk met ronde hals in plaats van met kraag)

Koningin Mathilde draagt een donkergroene hoed vandaag van Fabienne Delvigne. Het gaat om het model ‘Spinalli’: een hoed gemaakt van een uitzonderlijk materiaal van extreme finesse: de parabuntal, speciaal gemaakt voor dit evenement.

Ze draagt tevens nog een donkergroene clutch van Natan, een donkergroene riem, groene pumps en haar lange pareloorbellen.

4 reacties

  1. Omdat Maxima deze jurk ook heeft is hij in Nederland, althans bij Modekoningin Maxima de vogelpoepjes jurk gaan heten. Ik vind het een kruising tussen een negligé en een kinderjurkjes ontwerp.

  2. Mooie jurk. Staat goed met de hoed,tas en schoenen.En de koningin blijft altijd vrolijk,ondanks het slechte weer.

  3. Tjsa …of deze nieuwe halslijn een verbetering is? Het kraagje maakte m wat vlotter. Dat hele lichte maakt Mathilde toch wat flets. Voor de rest is t een nette outfit.

  4. Mooi geheel met het mosgroen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..