Hare Majesteit de Koningin brengt een bezoek aan Villa Samson en de afdeling kinderpsychiatrie (PAika) en pediatrie van het Universitair Ziekenhuis Brussel. PAika is een psychiatrische afdeling dat ambulante en residentiële hulp biedt aan infants, kinderen en jongeren met een psychiatrische problematiek.

De Koningin heeft er een gesprek over mentale gezondheid en eetstoornissen met kinderen en jongeren die in de afdeling verblijven. Ze kreeg er uitleg over de werking van de eetkliniek, de samenwerking met de pediatrische afdeling en de werking van Villa Samson, een unieke zorgfaciliteit die patiënten toelaat om tijdens een langere ziekenhuisopname contact te hebben met hun huisdier.

Het bezoek van de Koningin stond in het teken van het mentale welzijn van jongeren, en in het bijzonder het toenemend aantal ernstige eetstoornissen bij kinderen en tieners ten gevolge van de coronacrisis.

Koningin Mathilde draagt vandaag tijdens dit onaangekondigde bezoek een combinatie in het groen: ze draagt een midi-jurk uit een groene geruite stof, met daarboven een warme groene mantel, beide stuks zijn van Natan. Ze droeg deze combinatie al eerder op 17 november 2020. Mathilde’s jurk is een mosgroene variant van onderstaande jurk:

Net als toen draagt ze er oorbellen bij van Angela Caputi, dezelfde als op onderstaande foto maar in een ander kleurschema:

3 Reacties

  1. Ik vind deze kleding echt niet mooi

  2. Ik ook niet Akke. Het is allemaal te veel. Te lang, te stug materiaal, te wijd, te tuttig met dat ruitje en de ceintuur en nog zo wat. De koningin is tenger gebouwd en bij dit soort volumineuze kleding zien haar onderbeentjes er als luciferstokjes uit en haar handjes als poppenhandjes.
    Mooie soepele stoffen in een goed model staan haar zoveel beter.

  3. Eens, er zou beter gekeen moeten worden door Natan wat haar staat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..