Hare Majesteit de Koningin bezoekt twee landbouwbedrijven in het zuiden van de provincie Limburg. Telkens gaat het om ondernemingen, waarbij de taken van landbouwsters op het erf centraal staan.

Vooreerst bezoekt de Koningin een gemengd landbouwbedrijf (melkvee, akkerbouw, aardbeiteelt) in Heers. Tijdens de rondleiding gaat ook aandacht naar “groene zorg” in het kader van de zorgboerderij. 

Vervolgens begeeft de Koningin zich naar Lummen voor een bezoek aan een tuinbouwbedrijf dat kiwibes en aardbeien kweekt.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe beige hemdjurk, met een print van blauwe bloemetjes op de rok. De jurk is een ontwerp van Esmeralda Ammoun. De clutch die ze erbij draagt vandaag is in hetzelfde blauw als de bloemetjes.

Ze draagt er een gouden armband bij van Tikli Jewelry:

11 reacties

 1. Weer zo een onhandig kleed.je kan dat zo zien.

 2. Ik gok de ontwerper is Esmeralde Ammoun?

  1. Dat heb je juist gegokt!

 3. Een model dat ze niet meer moet dragen ! Geen mooie jurk en slechte pasvorm !

 4. Ben dol op haar juwelen maar minder dol op de jurk. Ja idd Esmeralde Ammoun of Natan.

 5. Mooie relaxte jurk & kapsel, perfect voor dit bezoek.

 6. Past niet. Lijkt mij heel oncomfortabel. Een misser

 7. Nou ik gok bij dit slecht zittend jurkje toch echt op Natan. Tikli juwelen blijven erg mooi, volgens mij zitten er op de armband ook bloemetjes dat is dan wel weer leuk in combinatie met die jurk.

 8. Absoluut niet mooi. Niets voor Koningin Mathilde.

 9. t grijs met blauw van de stof is leuk. Toch voor bezoek landbouwbedrijven had een pantalon wellicht handiger geweest.

 10. Vreemd toch dat ze de ene keer geweldig voor de dag komt en een andere keer, zoals nu, de bal,helemaal,misslaat. Vreemd dat de ontwerpers daar zelf niets aan doen. Bizar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..