Hare Majesteit de Koningin brengt een bezoek aan Speelplein Ruimte in Zoutleeuw. Het speelplein biedt zomerkampen aan jongeren en volwassenen met een mentale of fysieke beperking aan en viert dit jaar haar 30ste verjaardag. De Koningin vindt het erg belangrijk om initiatieven die zich richten tot de integratie van kwetsbare personen in de samenleving te ondersteunen.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe katoenen hemdjurk van Dries Van Noten:

De jurk heeft vooraan zwarte knoopjes tot onderaan, een kraag, lange mouwen, knoopjes aan de mouwuiteinden, een abstracte bloemenprint, twee zakken vooraan op de borst, een plooi aan de rug en een wijder wordende rok naar onder toe.

Ze draagt een brede donkergroene riem met grote gesp over de jurk, en combineert verder met nieuwe blauw-witte fantasie-oorbellen en haar donkerblauwe clutch van Olga Berg:

Ik vind het een fantastische look voor de Koningin vandaag. Wat vinden jullie?

10 reacties

  1. Mathilde heeft zeker mijn tweets gelezen waarin in vond dat ze de laatste geen mooite outfits droeg en dat ze een andere leverancier moest zoeken.
    mooi in die hemdkleed.

  2. Deze keer een schot in de roos!

  3. Dat is het ! 10 jaar jonger ! Staat geweldig !

  4. Yes Mathilde ga zo door! Prachtig waar heeft ze die gekocht? Heel goede keuze en ze gaat voor betere modellen(jurken).

  5. Leuke toegankelijke zomerjurk, ben benieuwd naar hoe lang hij is.

  6. wat een leuk patroon. Wat korter had wat vlotter gestaan. De hoge hakken staan er goed onder.

  7. past wel voor zo een ontmoeting met kinderen, je kan je vlot bewegen, ook goed om de boodschappen te doen!!!! ik vindt er niets aan

  8. Zeer mooi ! Jong en flatteert ! Zeer fris ! Vlot !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..