Hare Majesteit de Koningin woont de opening bij van het nieuwe Wikifin Lab. Na een academische zitting over het belang van financiële geletterdheid, bezoekt zij het lab samen met jongeren. In het Wikifin Lab kunnen leerlingen uit het secundair onderwijs experimenteren met verschillende financiële situaties uit het dagelijks leven. Dit digitaal en interactief centrum voor financiële educatie werd door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) opgericht en is uniek in de wereld.

Koningin Mathilde draagt een jurk van Natan met blauwgroene bladerprint, met bijpassend mondmasker. Ze droeg deze al eerder op 16 juni dit jaar. Net als toen draagt ze er oorbellen bij van Zara:

Wat vinden jullie van deze herhaalde jurk van Koningin Mathilde? En van het feit dat ze telkens een bijpassend mondmasker bij haar kledij draagt?

2 reacties

  1. Ik was en ben niet weg van de jurk. Maar dat witte tasje met witte schoentjes vind ik er wel heel leuk bi zeker met die fancy bellenj. De vorige keer had ze er nude bij aan hetgeen het oma gehalte van deze jurk verhoogde.

  2. Tja…op zich een mooie jurk.. maar maakt zo degelijk… zo jammer voor deze vlotte vrouw. De huidige mode doet niet veel voor haar.
    Model jan zoveel vlotter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..