Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan het Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis en aan het Algemeen Stedelijk Ziekenhuis te Aalst. Tijdens beide bezoeken worden ze geïnformeerd over de maatregelen die genomen werden door de ziekenhuisdirecties om capaciteit vrij te maken voor Covid-19 patiënten. Deze maatregelen hebben een aanzienlijke impact, zowel fysiek als psychosociaal, op de werkvloer. De Vorsten gaan hierover in gesprek met het zorgpersoneel en met personeelsleden die de diverse diensten van de ziekenhuizen vertegenwoordigen.

Koningin Mathilde draagt vandaag opnieuw de outfit van Esmeralda Ammoun: een blauwe pantalon en top, met daarboven een mantel in een rood met blauw geometrisch motief. Mathilde droeg de outfit al eerder op 25 september.

Mathilde draagt er een donkerblauw mondmasker bij, donkerblauwe pumps, en haar blauwe clutch van Olga Berg:

De gouden oorbellen met geometrisch motief zijn van Francesca Romana Diana, hieronder zien jullie hetzelfde paar maar in het zilver in plaats van goud:

7 reacties

  1. Prachtig en elegant

  2. Heel mooi en brengt een beetje kleur in deze sombere tijd.

  3. Heel stijlvol en zeer geschikt voor deze gelegenheid ! De kleuren zorgen voor een positieve sfeer .

  4. Prachtige combinatie. Fijn,dat ze hun medeleven tonen.

  5. Wat een leuke set, ik vind hem gecombineerd met blauwe schoenen en tasje nog leuker dan met rood zoals bij het eerste draagmoment. De jas verdient het om alle aandacht te krijgen!

  6. […] Mathilde sets a good example by wearing a mask and making use of the hand sanitizer while on a visit to the Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis hospital in Aalst. She’s repeating her Esmerald Ammoun ensemble, originally worn in September. So help me, I like a good dose of colorful Tils. Great earrings. Per Modekoningin Mathilde, they are Francesca Romana Diana. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..