Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin bezoeken het Centre Hospitalier Régional (CHR) de la Citadelle in Luik. Het bezoek begint met de pakjesdienst van het hospitaal. Hier brengen familieleden en naasten pakjes voor patiënten en deze worden gedesinfecteerd door het personeel van het ziekenhuis. Hierna nemen de Koning en de Koningin deel aan een vergadering met afdelingshoofden over de organisatie en de psychologische ondersteuning in het kader van de strijd tegen COVID-19. Nadien brengen ze een bezoek aan de keuken van het ziekenhuis en aan de apotheek. In het laboratorium krijgen de Koning en de Koningin uitleg over de uitgevoerde testen en de verwerking van de epidemiologische gegevens.

Koningin Mathilde draagt een donkerblauwe pantalon, met daarboven een lichtblauwe blazer met dubbele knopenrij. Het is volgens mij hetzelfde blauwe jasje dat ze aanhad op 31 maart, je ziet de gelijkenissen tussen de revers, en het zakje aan de linkerkant.

Deze zakelijke look lijkt me perfect bij de gelegenheid te passen! De blauwe handtas van de koningin lijkt me ook nieuw te zijn. Het is de small versie van de La Prima handtas van Giorgio Armani:

3 Reacties

  1. Mooi dat lichtblauw. Weet t niet helemaal zeker of t zelfde colbertje is?
    De bijpassende tas is supermooi!

  2. Fijn,om de Koning en Koningin weer samen in het openbaar te zien. En heel goed,dat ze een bezoek brachten aan het ziekenhuis in Luik.Ze zullen later nog wel vaker naar instellingen gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..