Koningin Filip en Koningin Mathilde brengen vandaag een bezoek aan de provincie Waals-Brabant. De Koningin haalt daarvoor zowel iets ouds als iets nieuws uit de kast!

Het bezoek start bij het farmaceutisch bedrijf GSK in Rixensart, dat gespecialiseerd is in onderzoek, ontwikkeling en productie van innovatieve vaccins. De Koning en de Koningin ontmoeten er werknemers en bezoeken ook de productiefaciliteit van het malariavaccin. Vervolgens bezoeken ze het opvangcentrum van Fedasil in Rixensart, dat specifiek inzet op de opvang van niet-begeleide minderjarige meisjes die zwanger zijn en/of vergezeld zijn van jonge kinderen. De Koning en de koningin ontmoeten er de bewoners, werknemers en vrijwilligers. Het bezoek eindigt in het Gemeentehuis van Braine-l’Alleud en op de Grote Markt Boudewijn I, voor contacten met de bevolking.

Mathilde kiest vandaag voor de complementaire kleuren groen en roze, een combinatie die ik wel weet te smaken! Haar groene romantische midi-jurk met bloemenprint is nieuw, en is een ontwerp van Diane von Furstenberg:

Ze draagt er een roze mantel boven van Giorgio Armani:

Die zagen wel al eerder op 15 oktober 2019. De roze croco-lederen handtas die ze erbij draagt is ook van Giorgio Armani, hetzelfde model als hieronder dus maar dan in het roze:

Haar zachtroze pumps zijn van Natan, en haar hartvormige oorbellen zijn van Percossi Papi.

4 Reacties

  1. Ik begrijp niet waarom je een mantel met mouwen koopt als je die toch niet gebruikt. Koop dan een cape zoals Maxima in Zweden droeg. Is het chique om de mouwen niet te gebruiken ? Mij stoort het mateloos.

  2. Wat een super mooie roze jas is dit toch!
    Ze had m dicht mogen dragen van mij zonder dat de jurk er onderuit komt.

  3. Ik vind dit een zeer geslaagde combinatie.
    De roze mantel matcht bijzonder goed met het nieuwe kleed.
    Zachte uitstraling !

  4. Vandaag heel mooi en smaakvol gekleed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..