Hare Majesteit de Koningin brengt een bezoek aan de provincie Oost-Vlaanderen. Het bezoek begint bij Inex, een familiaal zuivelbedrijf te Sint-Lievens-Houtem. Het familiebedrijf levert inspanningen op vlak van duurzaamheid rond 3 pijlers: mens, planeet en product. Tijdens het bezoek komt deze werkwijze aan bod en wordt de nieuwe PET-productielijn getoond. Vervolgens gaat de Koningin naar Fisheye te Wetteren. Fisheye is een multidisciplinair en creatief productiehuis dat ambacht en technologie verbindt tot vooruitstrevende producties voor bedrijven, organisaties en evenementen. Het provinciebezoek eindigt in Laarne met een rondleiding en toelichting op het Kasteel van Laarne. De oudste delen van het kasteel dateren uit de vroege 14e eeuw dateren en doet nu dienst als museum.

Koningin Mathilde daagt onverwacht alleen op voor dit provinciebezoek. Gezien de ontwikkelingen in de regeringsvorming, blijft Koning Filip achter op het paleis. Ze draagt vandaag een gekende manteljurk van Natan:

Ze droeg deze outfit al eerder op 27 september 2017, op 19 december 2017, op 18 december 2018 en op 24 september 2019.

Ze heeft een beige clutch bij zich en een beige mondmasker op.

4 reacties

  1. Het is en blijft een heel mooie jurk.

    1. @tjitske:
      Beslist, maar het is en blijft ook een heel mooi kasteel! (Vroeger was het deels bewoond;;of dat nu nog zo is weet’k niet)!).

  2. […] did her best to distract from all this business with her repeated Natan and new coordinating mask. She was out at Laarne Castle, doing her Queen-like best to carry […]

  3. Interessante tour! En geschikte jurk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..