Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin brengen een bezoek aan de provincie Luxemburg. Het bezoek start in Vielsalm bij het La “S” Grand Atelier, een kunstencentrum voor mensen met een handicap. Vandaar gaan de Koning en de Koningin naar de Comptoir Forestier in Marche-en-Famenne. Hier worden zaden van de beste bosbestanden in Wallonië verzameld, gesorteerd en verkocht aan particuliere kwekers om zo de productiviteit, de genetische diversiteit en de duurzaamheid van de Waalse bossen te verzekeren. Het bezoek eindigt in het Château Jadot in Marche-en-Famenne waar de Vorsten worden de plaatselijke autoriteiten en de bevolking ontmoeten.

Koningin Mathilde draagt een nieuwe jurk in zijden georgette vandaag van modehuis Natan:

Opvallend is dat dit een kledingstuk is uit de zomercollectie 2020. Heel wat reeds gekochte kledingstukken van vorige jaar zullen vermoedelijk een tijdje in de kast zijn blijven hangen wegens het beperkt aantal activiteiten dat maar kon plaatsvinden. Het ziet er naar uit deze kledingstukken nu eindelijk bovengehaald kunnen worden.

Mathilde draagt er een kort oranjebruin jasje boven.

Ze draagt haar Virginia clutch van Fabienne Delvigne bij zich:

6 reacties

  1. Gaat over dezelfde stof als de jurk van prinses Elisabeth op de nationale feestdag 2020 volgens mij.

  2. Mij lijkt het dat het bovenste gedeelte voorkomt op een roze broekpak dat ze droeg bij de opening van een museum gewijd aan Van Eyck denk,ik.

  3. Jasje beeldig en al die bloemetjes jurken vooral snel achter ons laten!

  4. Oh dat kapsel. Zo verschrikkelijk. Ze is nog maar 48!

    1. ze moet haar kapsel moderniseren,liefst wat korter en regelmatig opgestoken zoals Maxima. En de outfit is ook niets om op te stoefen.

  5. T jasje is leuk op zo n mooie herfstdag.. maar de jurk is te zomers
    T tasje is een snoepie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..