Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin bezoeken de provincie Limburg. Het bezoek start bij de groenten- en fruitveiling BelOrta op hun site in Borgloon. BelOrta is een coöperatie van 950 lokale telers van verse groenten en fruit. Vervolgens bezoeken de Vorsten De Wroeter in Kortessem. De Wroeter is een sociale organisatie die mensen uit kansengroepen of met een beperking activiteiten, opleidingen of tewerkstelling aanbiedt in de productie en verkoop van ambachtelijke producten, in bio- tuinbouw & fruitteelt, groenonderhoud en horeca. In dit alles staan duurzaamheid en sociale waarden centraal. In Kortessem bezoeken de Vorsten onder andere de bakkerij, de keuken, de serres en de boerderijwinkel. Het bezoek eindigt in het Stadhuis en op de Markt in Bilzen, voor contacten met de bevolking.

Koningin Mathilde draagt vandaag een gifgroene jurk van Natan:

Ze droeg deze jurk al eerder op 20 september 2020. Ze draagt er een gele clutch bij, kleurrijke oorbellen en pumps in dezelfde kleur als haar jurk.

Haar gouden armband is van Francesca Romana Diana (te zien rechts op de foto):

Ze draagt in de koele ruimtes binnen ook een ecru sjaal om zich heen.

4 reacties

  1. Wat heeft de Koningin veel op haar programma staan .de jurk staat de koningin goed. .

  2. Sinds de Cello wedstrijk, daarna Congo, en nog steeds is ze bezig met bezoeken en afspraken, niet veel rust gehad. ze is mooi met dit kleed, zie geen duidelijke foto maar ik vind het een mooi kleed

  3. En wat een leuke oorbellen droeg de Koningin erbij.

  4. De jurk is leuk en past goed door de mouwtjes, de draperie en de taille lijn.
    Ook de kleur en stof (linnen?) is fris zo in de zomer.
    Ik vind echter de oorbellen niet zo passen bij de fijne gelaatstrekken van de koningin. Ze heeft zo veel mooie gouden bellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..