Hare Majesteit de Koningin bezoekt de Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. De Koningin maakt er kennis met de verschillende opleidingen, met een bijzondere aandacht voor de opleiding van jongeren van de eerste graad secundair onderwijs en de specialisatie-opleiding voor volwassenen.

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe grijze/olijfgroene jurk met ingewerkte riem. De jurk is van Natan. Het is hetzelfde model als de jurk rechts op onderstaande foto, alleen zonder print:

Ze draagt er een gouden broche bij in de vorm van een esdoornblad, deze werd in maart 2018 ontworpen voor Mathilde door Christine Bekaert ter gelegenheid van het staatsbezoek aan Canada.

5 Reacties

  1. Is dit grijs of khaki? Mooie outfit voor een herfstdag, alleen de vorm van de pumps vind ik niet geweldig. Nogal Minnie Mouse 🙂

  2. Ik denk dat het grijs groen is ! Mooie winterjurk!

  3. […] Mathilde visited the Ter Duinen Hotel School and met with second year hotel-food course students, who are often involved in activities at the Royal Palace. The fearless Queen tried her hand at some cake decorating, it seems. That tiny maple leaf brooch is by Christine Bekaert ; ), per Modekoningin Mathilde. […]

  4. Mooie klassieke jurk en deze keer lang genoeg. Mooie gouden speld.

  5. Mooie jurk maar pasvorm niet mooi aan de achterkant. Wellicht beter toch die met print kunnen kiezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..