Hare Majesteit de Koningin bezoekt de Chrysantenkwekerij Gediflora te Oostnieuwkerke om in gesprek te gaan met verschillende vrouwelijke ondernemers actief in de sierteeltsector. Tijdens het gesprek wordt de impact van de coronacrisis op de Belgische sierteelt besproken. Deelnemende bedrijven aan het onderhoud: Elien Pieters (Gediflora), Febe Floré (Microflor), Marianne Maenhoudt (Laurica Plants), Isabelle Maes (Plantenkwekerij Maes-Reyns), Corine Decadt (Decadt-Verhelst) en Inge Declerq (VDW Plant). Na het gesprek bezoekt de Koningin het familiebedrijf Gediflora. Het bedrijf is een wereldspeler op vlak van veredeling en vermeerdering van bolchrysanten met een bijzondere aandacht voor duurzaam ondernemen.

Koningin Mathilde draagt volgens mij deze nieuwe outfit van Natan, bestaande uit een asymmetrische top met bijpassende pantalon:

Ze draagt er zelfs een bijpassend mondmasker bij, en volgens mij een nieuwe clutch. Haar grote gouden oorbellen zijn van Monies:

5 Reacties

  1. Hele leuke set! Staat haar heel goed. Word ik blij van. En haha met bijpassende mondkapje.

  2. Prachtige creatie. Deze kleur staat de Koningin heel goed. En er is altijd wel een stukje stof over voor een bijpassend mondkapje..

  3. Magnifique ! Zeer flatterend en zeer gracieus !
    Alles in harmonie ! Opbeurend om te zien !

  4. Staat haar geweldig. Dit is wat mooie soepevallende stof zonder taille accent doet met Mathildes figuur. Het maakt haar lang en slank. Tasje en schoenen ook erg stijlvol.

  5. Ben het helemaal eens met Margot.
    Fleurig tasje en groene sandalen….in stijl naar plantenkwekers! Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..