Hare Majesteit de Koningin brengt een bezoek aan ASEB (Association pour la Solidarité étudiante en Belgique), actief op de universitaire campussen van Namen. Deze organisatie deelt voedselpakketten uit aan studenten die in precaire situaties leven. De coronapandemie heeft vele studenten bijzonder kwetsbaar gemaakt financieel én mentaal.

Koningin Mathilde kiest vandaag voor een klassieke combinatie waar je maar weinig mis mee kan doen: zwart-wit. Ze draagt een zwarte pantalon tot net boven enkelhoogte, een zwarte top en daarboven een witte blazer. Mathilde heeft wel al een aantal witte blazers in de kast hangen, maar dit is een nieuw exemplaar van Giorgio Armani:

Ze draagt hier ook zwarte accessoires bij: zwarte pumps met een vrij hoge naaldhak (die – het moet gezegd zijn – fantastisch mooi onder die broek staan), zwarte lange fantasieoorbellen, en een zwarte handtas. De zwarte pumps zijn eveneens van Giorgio Armani:

En ook de oorbellen zijn van Giorgio Armani:

3 Reacties

  1. Jammer dat die top een of andere flap, strik o.i.d. heeft dat is voor het zij aanzicht niet zo elegant. Jasje is natuurlijk top. Een pittige combi ook met de bellen.

  2. Zo zie ik de Koningin graag!

  3. Altijd goed : zwart met wit
    T colbertje had wat langer gekund.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..