Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin, vergezeld van Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Elisabeth, Hertogin van Brabant, Prins Emmanuel en Prinses Eléonore fietsen door Gent naar aanleiding van de Autoloze Zondag. Tijdens deze fietstocht stoppen ze onder andere bij de Boekentoren (UGent) die recent terug openging voor het publiek na negen jaar restauratiewerken.

Koningin Mathilde draagt een zwarte pantalon, met daarboven een nieuwe witte blouse met zwart borduursel. De top is van Dries Van Noten:

Ze draagt er witte sneakers onder. Haar zonnebril is van Longchamp:

Prinses Elisabeth draagt een skinny jeans met een lichtgrijze trui. Met deze trui volgt ze opnieuw mama Mathilde qua ontwerper, want deze is ook van Dries Van Noten:

Ze draagt er haar donkerblauwe Superga schoenen onder:

5 reacties

 1. Ik heb het gisteren pas vermeld en vandaag doet de Koning het weer. Een colbert dragen om te fietsen. Waarom draagt hij niet een trui ? Die witte blouse van de Koningin doet mij aan klederdracht denken.

  1. Dragen de meeste mensen niet wat ze willen? Dat is ook het recht van deze familie, en zo vreselijk slecht draait dat niet uit!

   1. Inderdaad dragen ze wat ze willen. Maar ik dacht dat we hier onze eigen mening over deze of gene tenue mochten ventileren.

 2. koning en koningin moeten mode opvoeding krijgen.
  De kinderen zijn ok . Het laatste jaar heb ik nog niet veel moois van Mathilde gezien.

 3. Sportieve familie!
  Heel basic onopvallend gekleed, de superga schoenen vind ik gaaf!
  Wat groeien de jongste kinderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..