Vandaag was het de 18de editie van “Autoloze zondag” in tal van grote Belgische steden. Zo ook in Brussel. Net als de voorbije jaren, waren ook Koning Filip en Koningin Mathilde met de fiets te zien in de Belgische hoofdstad, dit jaar voor het eerst niet met alle vier de kinderen, maar enkel met de twee jongste: Prins Emmanuel en Prinses Eléonore.

  

Het was een stralende nazomerdag vandaag, en Koningin Mathilde koos voor nagenoeg dezelfde outfit als vorig jaar op de autoloze zondag: ze droeg een jeansbroek met daarboven een lichtroze truitje. De zonnebril was geen overbodig accessoire vandaag, en we zien daarnaast ook nog comfortabele beige sneakers, een pastelkleurig sjaaltje, en een grijze fietshelm:

2 reacties

  1. Fietshelmen zoals die van Mathilde zouden producenten toch wat aantrekkelijker kunnen maken (zien er momenteel uit als iets voor “aliens from outer-space!) . – Maar ook met hun helm op komen de kinderen er fris voor. En kleine Eléonore gaat meer en meer op Paola lijken!

  2. Eens met Liz!
    Of je moet helemaal in een fietspakje gaan dan harmonieert de helm….
    Haar outfit had wat meer mogen plussen naar mijn idee. Dit is eigenlijk saai casual. De koning is smart casual, ziet er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..