Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin ontvangen personen aan wie bij Koninklijke Besluiten van 13 juli 2012 en 10 juli 2016 een adellijke gunst werd verleend, en de personen aan wie een ereteken werd verleend bij Koninklijk Besluit van 13 juli 2017 in het kader van het besluit van 10 februari 2003. Deze plechtigheid vindt plaats op het Koninklijk Paleis te Brussel en wordt opgeluisterd door Mevrouw Christine LEE, laureate cello voor de Koningin Elisabethwedstrijd in 2017.

 


Voor meer foto’s, klik hier. Koningin Mathilde draagt een witte blouse, gecombineerde met een donkergroene kanten rok van Natan. De rok is gemaakt uit dezelfde stof als onderstaande top:

Mathilde draagt hierbij lange pareloorbellen en beige pumps. Volgens mij draagt ze hierbij deze clutch van Armani Privé:

Ze droeg deze combinatie al eerder op 28 januari 2016 en op 10 februari 2017. De blouse droeg ze daarnaast ook nog gecombineerd met een andere rok op 17 september 2015. Mathilde heeft deze blouse ook in het bordeaux.

4 reacties

  1. mooie combinatie ! Model van bloes staat haar wel.

  2. De blouse is vlg. mij nog ouder ze staat er mee op een officiële foto. Die blouse mag blijven wat mij betreft maar dat rokje hoeft echt niet meer!

  3. IK VIND HET ECHT OUDERWETS AANDOEN. , MAG WAT MIJ BETREFT WEL WEG.

  4. Zou best 5 of 10cm langer moeten zijn om iets,moderner te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..