Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Astrid ontvangen de Belgische topatleten voor een receptie. Het Vorstenpaar nodigt die dag atleten uit die in 2015 en 2016 verdienstelijk presteerden. De atleten die hebben deelgenomen aan de Olympische en Paralympische Spelen in Rio de Janeiro zijn onder andere uitgenodigd. De receptie vindt plaats in het Kasteel van Laken.

Koningin Mathilde droeg een felroze jurk vandaag:

Koningin Mathilde droeg deze roze jurk, eentje van Natan, al eerder op 26 januari en op 26 april van dit jaar. 

Vandaag combineerde Koningin Mathilde de jurk met grijze accessoires: ze droeg grijze pumps, en koos voor haar Lython clutch van Diane von Furstenberg:

Diane von Furstenberg Lython clutch

5 reacties

  1. De jurk is degelijk maar is zeker geen favoriet van mij. Ik vind hem eigenlijk ook te zomers.

    1. Voor mij is het een winterjurk in een kleur die het sombere weer wat opvrolijkt. Bovendien staat deze kleur de Koningin fantastisch.

  2. Vind ik niet. Het evenement is binnen en heeft een lange mauw het kan best ! Het is toch een vrolijke ontmoeting dus volgens mij niets mis mee. De klaar staat haar ook !

  3. Ik ben het met Lut eens. De kleur staat haar goed alsmede het model. Heldere kleuren zoals deze staan juist leuk op een sombere herfstdag.

  4. Staat haar super.
    Maakt je blij als je m draagt
    En t gezelschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..