Hare Majesteit de Koningin bezoekt de hedendaagse kunstbeurs Art Brussels in het Thurn & Taxis te Brussel. Art Brussels is een van de meest gerenommeerde beurzen van hedendaagse kunst in Europa. Dit jaar zijn er 147 galerijen uit 32 landen vertegenwoordigd, waaronder 46 Belgische galerijen. De beurs viert dit jaar haar 50ste verjaardag met 2 bijkomende tentoonstellingen. In Mystic Properties laten hedendaagse kunstenaars voornamelijk afgestudeerd van het HISK (Hoger Instituut voor Schone Kunsten) te Gent zich inspireren door het Lam Gods van Jan en Hubert Van Eyck. In Inspiring/Inspired: Women in the Belfius Art Collection stelt Belfius Wealth Management een selectie voor van schilderijen gemaakt of geïnspireerd door vrouwen.

   

Koningin Mathilde draagt een gestreepte kleurrijke jurk met korte mouwen. We zagen deze jurk al eerder op 16 juni 2017 en op 20 juli 2017. Gezien de kenmerkende plooien in de rok, en de typerende rechte halslijn, kunnen we denk ik niet anders dan deze jurk aan Natan toeschrijven. 

Ook voor de tweede activiteit van de dag droeg Mathilde dezelfde jurk:

Hare Majesteit de Koningin reikt de Baillet Latour Gezondheidsprijs 2018 uit. Dit jaar staat de prijs in het teken van onderzoek naar kanker en wordt het uitgereikt aan een wetenschapper voor zijn of haar bijdragen in het medisch onderzoek in België.

Verder reikt het Fonds Baillet Latour elk jaar ook een beurs uit over hetzelfde thema aan een jonge groepsleider voor een onderzoeksproject in een Belgische universiteit of in een Universitair Ziekenhuis. De prijsuitreiking vindt plaats in het Paleis der Academiën te Brussel.

  

Koningin Mathilde droeg hierbij een donkerrode clutch van Natan, donkerrode pumps eveneens van Natan, en groene fantastieoorbellen van Percossi Papi.

5 Reacties

 1. Frisse voorjaarskleurtjes!
  In een zeer vaak beproefd ontwerp.

  1. Ja! – En ’t ziet er een fijn weefsel uit ook!

 2. Ik had me tussendoor wel even omgekleed.

 3. er was wel weinig tijd tussen de twee

 4. Mathilde is een pure schoonheid met een prachtig slank figuur, haar houding is niet overtuigend, een paar staan lessen zou haar goed doen. Energie in het staan wens ik haar toe.
  Deze jurk van Natan is perfect voor de gelegenheid.
  Als Nederlander houd ik van haar bescheiden zijn, ze komt daardoor voor mij krachtig over.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..