Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin, Koning Albert II en Prins Laurent nemen deel aan de academische zitting De strijd tegen mensenhandel: balans en nieuwe uitdagingen die georganiseerd wordt door de Koning Boudewijnstichting ter gelegenheid van het 25-jarig overlijden van Koning Boudewijn. De zitting vindt plaats op het Koninklijk Paleis te Brussel.


Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe groene wollen jurk met driekwartmouwen, en een ingewerkt riempje. De jurk is volgens mij van Natan, die in de couture collectie voor deze winter veel met deze stof werkte. Hieronder enkele voorbeelden:

Ze combineert de jurk met bruine accessoires: een clutch en pumps in dezelfde tint bruin. Wat vinden jullie van deze nieuwe jurk?

8 reacties

 1. Niks mis mee, maar wel same same… Ik zou wel eens een kapsel willen zien dat 45 in plaats van vlot-voor-een70-jarige aandoet.

  Mathilde is 2 jaar jonger dan Maxima, 1 jaar jonger dan Mary van Denemarken en even oud als Mette-Marit van Noorwegen. Dat zou je toch niet zeggen.

  1. Mathilde moet eensvan die saaie kleedjes afstappen. Kan ze eens een mooie tailleur dragen, of broekpak, of een blazer over dit kleedje,

  2. Ook niks mis met het kapsel, is Mathilde’s eigen, natuurlijk, met stijl. Waarom zou ze de koninklijke buurvrouwen na-apen gaan? Elk heeft recht op een eigen stijl, en daar komt geen leeftijd bij te pas!

  3. gelukkig kleed ze zich niet zoals de buren, want dat is totaal de bal mis slaan, je kan moeilijk met pluimen en strikken naar een zitting over mensenhandel komen

 2. Leuke kleur en passende schoenen en tas maar wat een tuttig model. Ik had haar graag gezien in de jurk van het model! Eens met Isabelle m.b.t. het haar. Ze heeft wel eens een gestijlde bob gedragen en wordt daar inderdaad jonger door.

 3. Ik vind het model wat de mannequin draagt leuker. Die tailles en riempjes kleden niet echt af.
  Wel weer echt de klassieke Mathilde.

 4. Het lijkt net of Mathilde haar jurk een soort A-model is…en van t model recht. Dat rechte vind ik leuker.
  De kleur staat haar altijd goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..