Vandaag was het exact 30 jaar geleden dat Koning Boudewijn is overleden tijdens zijn vakantie in Motril, Spanje. Ter gelegenheid hiervan werd zijn vakantiewoning Villa Astrida, waar dit gebeurde, vandaag officieel geopend als museum over de vorige Belgische koning.

Bij deze opening was niet alleen de Spaanse koningin Sofia aanwezig, maar ook koning Filip onderbrak zijn vakantie om dit bij te wonen, en hij bracht zijn dochter Eléonore mee. Ook Prins Guillaume en Prinses Sibilla van Luxemburg en hun zoon Paul-Louis, en Prinses Margeretha van Liechtenstein, allen familieleden van koning Boudewijn, waren aanwezig.

Prinses Eléonore droeg een nieuwe jurk: ze koos voor de Rafilda jurk van Freeman T. Porter:

Je kan de jurk nog in solden kopen via Zalando!

Ze draagt er platte sandaaltjes bij van Les Tropeziennes:

En net als haar zus Elisabeth, heeft ook Eléonore het sterrenbeeld kettinkje van Maje, maar dan uiteraard met haar eigen sterrenbeeld zijnde ram:

5 reacties

  1. Fijn,dat Koning Boudewijn . nog herdacht wordt. Ik heb het Belgisch Koningspaar vaak ontmoet op de Nationale Feestdag . En ik heb ook de Heilge Mis in de basiliek Koekelberg bijgewoond. Ik woon in Friesland en we gingen een paar dagen naar Brussel . Ik ben een echte aanhangster van het Belgisch Koningshuis.

  2. Weet je ook meer over de armbandjes en de ring die Eléonore draagt?

    1. Helaas niet, daarvoor zijn de foto’s niet scherp genoeg.

  3. Volgens mij zag ik ook Marie -Astrid Van Oostenrijk (Luxemburg)

  4. Grappig dat het jurkje van Eleonore bij het decolleté bij elkaar gehouden wordt door een veiligheidsspeld. Lijkt alsof op het laatste moment besloten werd dat hij verder dicht moest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..