Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin bezoeken Spadel in Spa in het kader van het eeuwfeest van Spa Monopole & Spa Reine. Na een bezoek aan de productielijnen voor mineraalwater, gaan de Vorsten naar het Domaine de Bérinzenne. De Vorsten zitten er een werkvergadering voor over duurzaam waterbeheer, het behoud van natuurlijke hulpbronnen en biodiversiteit. Waals Minister van Natuur Céline Tellier en experten inzake leefmilieu en biodiversiteit nemen deel aan deze vergadering.

Embed from Getty Images

Koningin Mathilde draagt vandaag een nieuwe blauwe manteljas, met beige accessoires: een beige sjaal, beige pumps en beige clutch. De manteljas werd voor de Koningin ontworpen door Meer Couture:

Ze draagt er diamanten oorbellen bij.

6 Reacties

 1. Ik vind deze manteljurk heel mooi van kleur en model. Bovendien staat dit onze Koningin perfect. De kleur is ook zo’n leuke knipoog naar ‘Spa’. De beige sjaal had ik misschien zelf niet gekozen, de schoenen en handtas kunnen wel in die kleur. Prima gedaan.

 2. Zat ik gisteren nog te zeuren over eenV-hals en word ik vandaag zo maar bediend. Kleur mooi, haar mooi maakt haar hals samen met de V-hals nog wat langer. Hoewel ik in principe niet zo hou van een A-lijn voor de koningin is deze prachtig soepelvallend. En tja ook een goede lengte waardoor haar benen en silhouet goed uitkomen.

 3. Een prachtige look, zo verzorgd. En dat kapsel is echt heerlijk, wat een verschil!

 4. Wat een goede keuze!
  Wat leuk, een ander merk dat ook nog een schot in de roos is!
  Kleur goed, pasvorm ook.
  En dat haar zit super!

 5. […] Queen chose a wrap dress from Meer Couture which is both colorful and attractive. As always, see ModekoninginMathilde for more details on her […]

 6. Mathilde is heel mooi met dit mantelkleed, de laatste maanden zie ik outfits die ik niet zou aan willen. Maar de jurk past perfect en hiermee is de Koningin echt mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Je houdt misschien ook van..